Evin, Kızımız Duygulandırdı...

Kavaklı Ortaokulu Spor Kulübü öğrencisi Evin Demir Avrupa serbest güreş şampiyonasında 3. Oldu.

Evin, Kızımız Duygulandırdı...

Evin, Kızımız Duygulandırdı

 

Kavaklı Ortaokulu Spor Kulübü öğrencisi Evin Demir Avrupa serbest güreş şampiyonasında 3. Oldu. 

 

Çalıştığı tüm okullarda idareci, öğrenci, öğretmen ve velileri ile yakaladığı üstün başarıları ile gündeme gelen, Kavaklı Ortaokulu müdürü Orçun Yılmaz, Avrupa serbest güreş şampiyonasında 3. Olan Evin Demir için duygu dolu söylemlerde bulundu. 

 

 

Yılmaz; Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “büyük imkânlar sağlayamadığım, ekipmanları, yemeleri içmeleri, hediyeleri hep eksik kaldı. Elimden geleni yaptım ama hep eksik kaldı. Bütün imkânsızlıklarımıza rağmen çalıştılar, emek verdiler ve çok direndik. Çok da çalıştık... 

 

Bugün Evin Demir kızımız Avrupa serbest güreş şampiyonasında 3. Olarak aşkla sevdalı olduğumuz bayrağımızı sırtına alıp minderde göğsümüzü kabarttı. Canım kızım var ol. Rabbim yolunu açık etsin. Senin için çok mutluyum güzel kızım... 

 

Kavaklı Ortaokulu Spor Kulübü öğrencisi bu kız çocuğu. Elinden tutulursa, destek olunursa dünya birincisi de olur. Bütün evlatlarımız olur. "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. "Ne mutlu Türküm diyene!!!" dedi. 

 

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 


Anahtar Kelimeler: Kızımız Duygulandırdı...
Tarih: 18.05.2024 11:33 Güncelleme: 19.05.2024 03:04
  • Cuma 33.3 ° / 24.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 30.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32.2 ° / 24.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.