FENER ALAYI VE ARAÇ KONVOYU BAYRAM COŞKUSUNA RENK KATTI

FENER ALAYI VE ARAÇ KONVOYU BAYRAM COŞKUSUNA RENK KATTI

FENER ALAYI VE ARAÇ KONVOYU BAYRAM COŞKUSUNA RENK KATTI

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen klasik otomobil konvoyu ve fener alayı ile Bilecik’te Cumhuriyet’in coşkusu ayrı bir sevinçle kutlandı.
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde bir araya gelen yüzlerce klasik otomobil sahibi, hep birlikte şehir merkezinden hareketle Cumhuriyet meydanında buluştu.
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve eşi Berat Subaşı da klasik otomobile binerek, Bileciklilerin bayram sevincine ortak olduğu kutlamalar kapsamında Cumhuriyet meydanında zeybek oyunu ve vals dans gösterileri yapıldı.
Cumhuriyet 100. Yıl araç konvoyundaki güzergah boyunca Bileciklilerin de dahil olduğu kutlamanın ardından tüm Bilecikliler fener alayında buluştu.
Vali Şefik Aygöl, Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, daire amirleri, askeri erkan, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri yanı sıra binlerce Bileciklinin katıldığı fener alayında yüzlerce metre uzunluğunda Türk bayrağı gençlerin eliyle taşındı.
Fener alayından sonra havai fişek ve ışık konseri eşliğinde Simge konseri, Bileciklilerle buluştu.


Bilecik,Bilecik Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.10.2023 13:00
  • Pazar 27.6 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 20.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.4 ° / 21.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.