Geleceğin Bilim İnsanlarını ve Sanatçıları

Balcıoğlu, Geleceğin Bilim İnsanlarını ve Sanatçılarını Tebrik Etti

Geleceğin Bilim İnsanlarını ve Sanatçıları

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilim Sanat Şenliği'ne katılarak, öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları bilimsel ve sanatsal çalışmaları yakından inceledi. Şenlik boyunca öğrencilerle sohbet eden ve onların heyecanına ortak olan Başkan Balcıoğlu, geleceğin bilim insanlarını ve sanatçılarını tebrik etti.

Silivri'de eğitim alanında yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Balcıoğlu, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, kendilerini geliştirmelerine imkân sağlayacak her türlü etkinliği destekliyoruz. Bilim Sanat Şenliği de öğrencilerimizin yaratıcılıklarını sergilemeleri, yeni bilgiler öğrenmeleri ve eğlenceli vakit geçirmeleri açısından oldukça önemli bir etkinlik." dedi.

 

Şenlik kapsamında okul stantlarını ziyaret eden Başkan Balcıoğlu, öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları deneyleri, etkinlikleri ve çalışmaları ilgiyle inceledi. Öğrencilerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgi alan Başkan Balcıoğlu, onların heyecanına ortak oldu ve başarılar diledi. Başkan Balcıoğlu, "Öğrencilerimizin bu yaşta bilim ve sanatla iç içe olmaları, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Onların bu ilgilerini ve yeteneklerini daha da geliştirmek için bizler de elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

Silivri Belediyesi, eğitim alanındaki yatırımlarına ve projelerine hız kesmeden devam ediyor. Okul ve çevre düzenlemeleri, eğitim materyalleri desteği, kütüphane ve etüt merkezi hizmetleri gibi pek çok alanda yapılan çalışmalarla, öğrencilere daha iyi bir gelecek sunmak hedefleniyor.

 


Tarih: 10.06.2024 14:59
  • Cuma 33.3 ° / 24.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 30.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32.2 ° / 24.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.