Genç Sporcuların Sahaya Çıktı

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Basketbol Turnuvası, dostluk ve rekabet dolu anlarla sona erdi. Silivri’de faaliyet gösteren dört takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuva, izleyiciler

Genç Sporcuların Sahaya Çıktı

Genç Sporcuların Sahaya Çıktı

SİLİVRİ BELEDİYESİ’NİN 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI BASKETBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Basketbol Turnuvası, dostluk ve rekabet dolu anlarla sona erdi. Silivri’de faaliyet gösteren dört takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuva, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

TURNUVAYA KATILAN TAKIMLAR VE PERFORMANSLARI

Turnuvaya, Silivri Akademi, Gençyurt Spor Kulübü, Çağrıbey Spor Kulübü ve Cedi Osman Akademi olmak üzere ilçedeki dört takım katıldı. 2013, 2014 ve 2015 doğumlu genç sporcuların sahaya çıktığı turnuva, sporcuların azim ve kararlılıklarını sergilediği dostane bir atmosferde geçti. Turnuvada sergilenen üstün performanslar, izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

SİLİVRİ AKADEMİ BİRİNCİ OLDU

Turnuva sonunda birinci olan Silivri Akademi takımı, gösterdikleri başarılı performansla kupanın sahibi oldu. Sporculara, katılımlarından dolayı teşekkür edilerek, madalya ve kupa takdim edildi. Silivri Belediyesi yetkilileri, sporun birleştirici gücünü vurgulayarak, geleceğin yıldız adaylarını bu tür organizasyonlarla desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Haber: Nezir KARAYÜN

 


Anahtar Kelimeler: genç sporcuların sahaya çıktı
Tarih: 29.08.2024 09:55
  • Çarşamba 28 ° / 21.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 29.4 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.