Gençlik Söyleşileri

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Lise Koordinatörlüğü olarak düzenlenen Gençlik Söyleşileri programının 41. ‘si Pazartesi akşamı Hedef Koyma ve Motivasyon konusu ile gerçekleştirildi.

Gençlik Söyleşileri

Lise Koordinatörlüğü tarafından haftalık düzenlenen program ilk günkü ilgi ve yoğunluğu ile devam ediyor. Pazartesi akşamı TÜGVA Bulancak’ta düzenlenen programın konuğu olan Psikolojik ve Rehberlik Danışman Turgut Kılıçarslan Hedef Koyma ve Motivasyon konulu söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide bir gencin başarılı olması için üç şeye inanması gerektiğini ifade eden Kılıçarslan “Birincisi İnançtır, yapacağına inanmaktır. İkincisi Hedef koymaktır ve üçüncüsü çalışmaktır. İnanç ve hedef olmadan çalışmak yetmez. Hayatımızın her alanında bu üç konuyu dikkate alır ve hayatımıza uygularsak başarı da, cennette bizim olur.” Dedi.

Program sonrasında konuşan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, konuşmacı konuğa teşekkür ederek sözlerine “Bu hafta 41.’sini gerçekleştirdiğimiz Gençlik Söyleşilerimize katılan tüm gençlerimizi yürekten kutluyorum. Ben inanıyorum ki burada bulunan gençlik başarılı olmaya inanmış gençlerdir. Allah’ın izni ile bizde hedef koymalarına yardımcı olursak, çalışmak kendiliğinden gelişir. Bu akşam bu söyleşiden alınan en önemli mesaj ‘Hedefinden cennet olmayanın, cennet rüyası bile olamaz’ olmalı. Önce inanmalı, hedef koymalı ve gayretle çalışmalıyız.” Dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Gençlik Söyleşileri
Tarih: 11.12.2018 12:25
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.