Giresun Üniversitesi’ne Bulancak belediyesinden kampüs binası

Belediyemiz tarafından başlatılan bu proje kapsamında, binanın eğitim amaçlı kullanıma uygun hale getirilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Giresun Üniversitesi’ne Bulancak belediyesinden kampüs binası

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın öncülüğünde, uzun süredir atıl durumda olan belediyemize ait binanın Giresun Üniversitesi’ne kazandırılması için ilk adımlar atılmıştı. Proje, hayırsever vatandaşlarımızın da büyük destekleriyle hızla ilerliyor.

 

Belediyemiz tarafından başlatılan bu proje kapsamında, binanın eğitim amaçlı kullanıma uygun hale getirilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Giresun Üniversitesi’nin akademik gelişimine önemli katkılar sağlayacak olan bu proje, ilçemizin eğitimdeki prestijini de artıracak. Başkan Necmi Sıbıç, projeye gönülden destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerini ileterek, eğitime yapılan bu yatırımın geleceğe yapılan en büyük yatırım olduğunu vurguladı.

 

Bu önemli girişimle Bulancak, hem gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı hem de üniversiteyle olan iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor. Çalışmalar tamamlandığında, üniversite öğrencileri ve akademisyenleri modern bir eğitim alanına kavuşacak.

 

Projenin hızla ilerlemesi ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla üniversitemize kazandırılacak olan bu bina, ilçemize ve eğitim dünyamıza hayırlı olsun.


Tarih: 13.09.2024 14:34
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.