Gönül Gönül’e Yola Çıktılar… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Elazığlılar Derneği My Caro Cafe’de geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Basın mensupları ile bir araya gelen dernek başkanı Feyzi Özcan kuruluş amaçlarını ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Gönül Gönül’e Yola Çıktılar… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Gönül Gönül’e Yola Çıktılar…

 

Elazığ’ı İstanbul’da yaşatacaklar

Büyükçekmece ve Beylikdüzü Elazığlılar Derneği My Caro Cafe’de geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Basın mensupları ile bir araya gelen dernek başkanı Feyzi Özcan kuruluş amaçlarını ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

“Hemşeri” değil “Kardeşlik” derneği

Özellikle bölgede birçok Elazığlı vatandaşın olduğunu ve temsil noktasında şu ana kadar etkili bir adım atılmadığını belirterek sözlerine başlayan dernek başkanı Özcan “İnsanlarımızın bir araya gelip birbiri ile kaynaşmasını ve dayanışma noktasında birbirimize destek olmak amaçlı olarak derneğimizi kurduk. Elbette temsil noktasında şu ana kadar çok fazla adım atılmamış ancak bundan sonra yapacağımız faaliyetlerle Elazığlı hemşerilerimizin her zaman yanında olacağız” dedi. 

 

 

Gücümüzü “Kadim tarihimizden” alıyoruz  

Açıklamalarına devam eden Özcan “Büyükçekmece, Beylikdüzü Elazığlılar derneği olarak hemşerilerimizin geçmişten bu yana süre gelen adet ve kültürlerini koruyabilecekleri ve bunu gelecek kuşaklara aktarabilecekleri bir yapının temelini atmak üzere yola çıkıyoruz. Elazığımız’ı basında daha fazla temsil ettirmek için her türlü çabayı sarf edeceğiz. Derneğimiz enerjisini, gücünü ve varlık sebebini geçmişin kadim medeniyetinden alıyor” dedi. 

 

 

 

“Eğitim” ilk sırada olacak

Açıklamalarına son olarak dernek faaliyetleri hakkında açıklamalar ile devam eden Feyzi Özcan “Bizim birinci önceliğimiz eğitim olacak. Yüzlerce çocuğumuza derneğimizi vesile kılarak destek olmak ve ailelerinin bir nebze olsun yükünü hafifletmek istiyoruz. Siyasi olarak taraf olmuş bir yapımız yok. Tüm siyasi partilere eşit mesafede durarak dernek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki eşitlik ilkesi bozulursa dernekler de çöküş başlıyor. Yola birlikte çıktığımız tüm hemşerilerimizle beraber elimizi taşın altına koyup Elazığ’ı en doğru biçimde temsil etmek için mücadele edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.  

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 


Tarih: 23.08.2023 12:47
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.