Gururlandıran Ödül

2018 Altın Portal Ödül Töreni'nde Gururlandıran Ödül

Gururlandıran Ödül

Bergama Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Esat Başaran'a Türkiye'nin En İyi Psikolog Ödülü verildi.

Tahsin TUNA /Bergama

İstanbul'da Down sendromlu çocuklar yararına düzenlenen Altın Portal Ödülleri gecesinde adeta ödül geçidi yaşandı. Onursal ödüllerden başarı ödüllerine kadar uzanan törende Esenyurt Üniversitesi ise bu yıl ‘En Çok Tercih Edilen Vakıf Üniversitesi’ ödülünü alırken, Ak Partiden Bergama Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Psikolog ve Refleksoşoji Uzmanı Dr. Esat Başaran ise Türkiye'de yılın en iyi Psikolğu Ödülüne layık görüldü.

Sunuculuğunu Ece Gürsel’in üstlendiği gecenin açılış konuşmasını programın organizatörleri Tayfun Kâhya ve Doğukan Cihantimur gerçekleştirdi. Down sendromlu çocukların hazırladıkları müzik şöleni ise herkesin ilgi odağı oldu. Rehavetin büyük olduğu gecede Yaşam Boyu Onur Ödülü Nuri Alço ve Hababam Sınıfı oyuncuları Ahmet Arıman, Tuncay Akça ve Teoman Ayık’a verildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise birçok ünlü şarkıcı, şarkılarını down sendromlu çocuklar için söyledi.

Refleksoloji alnında dünyaca ün yapmış uzman Psikolog  Dr.Esat Başaran, aynı zamanda piyasaya sürdüğü sağlıklı gıda takviyesi ürün özelliği taşıyan 7 zeytin 1 incir kürünü kullanıp memnun kalanlarla törende ayrı bir mutluluk yaşadığını söyledi. Esat Başaran, uzun bir araştırmanın ardından birçok bilim adamı zeytinin ve incirin birlikte tüketildiğinde istenildiği kadar kolay kilo verdirdiğini fark etmiştir. Her iki gıdanın kontrollü ve düzenli olarak tüketilmesi, zayıflama üzerinde büyük oranda etkili olabilmektedir" dedi.,


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Gururlandıran Ödül
Tarih: 03.12.2018 12:05
  • Cuma 30.3 ° / 21.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 35.5 ° / 24.1 ° Güneşli
  • Pazar 38.8 ° / 26.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.