Güzel'den Bora'ya Ziyaret…

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’i belediyede ağırladı. Ziyaretin ardından iki başkan, Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek afet çalışmalarını yerinde inceledi

Güzel

 

Güzel'den Bora'ya Ziyaret…

 

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’den Silivri Belediyesi’ne Ziyaret.

 

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’i belediyede ağırladı. Ziyaretin ardından iki başkan, Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek afet çalışmalarını yerinde inceledi.

İki belediye başkanı, belediyeler arasındaki iş birliğini güçlendirme ve ortak projeler geliştirme konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Balcıoğlu, "Nazik ziyaretleri ve kıymetli hediyeleri için Çatalca Belediye Başkanımız Erhan Güzel’e çok teşekkür ediyorum," dedi.

 


Başkan Balcıoğlu ve Başkan Güzel, daha sonra birlikte Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek afetlere yönelik yerelde ve ülke genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında, afet anı ve sonrasında kullanılacak ekipmanlar hakkında detaylı bilgi sunuldu. Başkan Balcıoğlu, bölgemizin bir gerçeği olan depremin felakete dönüşmemesi için iş birliği içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

Haber: Nezir KARAYÜN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: güzel'den bora'ya ziyaret…
Tarih: 03.06.2024 09:52
  • Çarşamba 33.9 ° / 27 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 35.9 ° / 26.8 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 26.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.