Halkın favorisi Mimar Emre Afacan!

Döşemealtı'nın kapsamlı bir dönüşüm geçirmesini hedeflediğini aktaran İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan Mimar, belediyecilik geçmişine sahip olmayan diğer adaylar karşısında, kent yönetiminin nasıl olmas

Halkın favorisi Mimar Emre Afacan!

Oylar vizyoner projelere verilecek!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, projelerini açıkladı, birçok alanda projeler geliştirdiklerini ve yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçeye yeni bir soluk getireceklerinin altını çizdi. 

Afacan, “İş ve siyasi yaşamım boyunca yapmış olduğum başarılı hizmetler genel merkezimiz tarafından takip edilmiş olup, Döşemealtı için hizmet etme görevi tarafıma genel başkanımız Meral Akşener tarafından verilmiştir” diyerek başladığı açıklamasın da “Döşemealtı’nda yaşayan biri olarak bu ilçeye hizmet edecek olmak benim için gurur kaynağı olmaktadır. Siyasi ve iş yaşamım boyunca bu ilçeye hizmet ettim, bu ilçeye hizmet etmek benim işim” ifadelerine yer verdi. 

 

“Projelerde ki farkımız belli”

İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, belediyecilik geçmişine sahip olmayan diğer adaylar karşısında, kent yönetiminin nasıl olması gerektiğini bildiğini ifade ederek, ilçenin sorunlarını çözmek için birçok alanda projeler geliştirdiklerini, yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçeye yeni bir soluk getireceklerini ilçenin sorunlarını çözmek için birçok alanda projeler geliştirdiklerini, yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarının altını çizdi. 

 

“Şeffaf Belediyecilik”

İYİ Parti’nin Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, 31 Mart seçimlerinin yerel nitelikli olduğunu ve vatandaşların parti politikalarından ziyade adayların projelerine ve icraatlarına odaklandığını belirtti. Afacan; “ Temizlik, ulaşım ve sokak hayvanları gibi ilçemizin çözülmesi acil ilk konu başlıklarını belirledik. Devamında turizm, spor ve gençlik projeleri ayrıca tarihi değerlerimizin önemini gün yüzüne çıkaracak, ilçeye turist sirkülasyonu sağlayacak projelerimizde hızla hayata geçirilecektir. Vatandaşların beklentilerini ve ihtiyaçlarını ön planda tutarak, şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edip, katılımcı bir belediyecilik modelini benimseyerek, her kesimin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabileceği bir Döşemealtı için çalışacağız” dedi.

 

Kültür evleri, acil durum toplanma alanları, arıtma dönüşüm tesisleri, yenilenebilir enerji, Pazar yerleri ve katlı otoparklar, yaşlı bakım merkezleri, evde sağlık hizmetleri, Forum ve Balıkçılar Çarşısı Projesi, Kırkgöz Projesi ve Güvercin Köy Projesi gibi bir çok alanda adından söz ettirecek projelere imza atacakları ifade eden Afacan, “Sloganlar ile memleket yönetilmez” dedi. 

 

 

“Turizmden payımızı alacağız”

 

Dünya’da turizm kentleri arasında büyük bir yere sahip olan Antalya’nın, turizmden aldığı paya önümüzde ki yıllarda Döşemealtı’nın da  alacağına dikkat çeken Afacan,” yönetime geldiklerinde ilk olarak yaşanan altyapı ve üst yapı sorunlarını çözeceklerini, çevre kirliliği ve kentleşmedeki problemlerin üstesinden geleceklerini, ilçenin turizmden hak ettiği payı alması için sosyal ve kültürel projeleri bir bir hayata geçireceklerini ifade etti. 

 

“Forum ve Balıkçılar Çarşısı Projesi”

 

Afacan, “Kurumsal ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yol, temizlik, peyzaj, kavşak düzenleme, düzenli kentleşme, öz kaynak yaratımı ve ticari bölge kullanımının artırılması gibi alanlarda Döşemealtı’nın çehresini değiştirecek projelerimiz hazırlanmıştır. Döşemealtı Forum ve Balıkçılar Çarşısı Projesi ilçeye modern ve dinamik bir alışveriş ve yaşam merkezi ile 12875 metrekarelik bir alanda balık pazarları ve restoranlar, avlu ve sokak kimlikli alışveriş alanları, çocuk oyun alanları gibi unsurlar içeren ve ilçenin ekonomik ve sosyal canlılığını artırmayı amaçlamaktayız. 

 

“Kırkgöz Projesi”

 

“Kırkgöz Projesi ile mesire alanları, kafeler, piknik alanları ve ahşap oyun parkları gibi unsurlar içeren ve ilçenin yeşil ve doğal dokusunu koruyarak vatandaşlara sağlıklı yaşam alanları sunmayı hedeflediklerini aktardı. Mesire Revize ve Büyütme Projesi ile ilçenin turizm potansiyelini artırmayı amaçladığını kaydeden Mimar Afacan, açık etkinlik alanları, yürüyüş yolları ve rekreasyon alanları gibi unsurların ilçeye nefes aldıracağız” 

 

“Güvercin Köy Projesi”

 

Güvercin Köy Projesi ile de ilçeye çevreci ve sürdürülebilir bir yaşam alanı kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Afacan, açık etkinlik alanları, çocuk oyun alanları ve kulübeler gibi unsurları içeren ve ilçenin doğal güzelliklerini koruyarak yerel halka kaliteli bir yaşam sunmayı amaçlayan bu projeyi Ahırtaş Mahallesi’nde hayata geçireceklerini söyledi.

 

“Çağdaş bir kent için çalışacağız”

 

Mimar Emre Afacan, “İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak ve yerel halkın yaşam kalitesini artıracak nitelikteki bir çok projelerimizle Döşemealtı’nı çağdaş bir kent yapısıyla buluşturmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. İYİ Parti’nin Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, ilçenin sorunlarını çözmek için birçok alanda projeler geliştirdiklerini, yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçeye yeni bir soluk getireceklerini söyledi. İYİ Parti’nin Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, 31 Mart seçimlerinin yerel nitelikli olduğunu ve vatandaşların parti politikalarından ziyade adayların projelerine ve icraatlarına odaklandığını belirtti. Döşemealtı’nın sorunlarını çözmek için birçok alanda projeler geliştirdiklerini, yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçeye yeni bir soluk getireceklerini ifade etti.

“İcraata oy verdiğinizi hissedeceksiniz. 

 

İYİ Parti’nin Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, ilçenin sorunlarını çözmek için birçok alanda projeler geliştirdiklerini, yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçeye yeni bir soluk getireceklerini söyledi. İYİ Parti’nin Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, 31 Mart seçimlerinin yerel nitelikli olduğunu ve vatandaşların parti politikalarından ziyade adayların projelerine ve icraatlarına odaklandığını belirtti. Döşemealtı’nın sorunlarını çözmek için birçok alanda projeler geliştirdiklerini, yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçeye yeni bir soluk getireceklerini ifade etti. “Anket sonuçlarından memnunuz” Anket sonuçlarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Mimar Emre Afacan, 31 Mart seçimlerinin yerel nitelikli olduğunu ve vatandaşların parti politikalarından ziyade adayların projelerine ve icraatlarına odaklandığını belirtti. Döşemealtı’nın sorunlarını çözmek için birçok alanda projeler geliştirdiklerini, yapılan kamuoyu yoklamalarında bu projelerin vatandaş tarafından da kabul gördüğünü, onların takdiri ve teveccühüyle yönetime geldiklerinde kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçeye yeni bir soluk getireceklerini ifade etti. “Vatandaşımız hamasete değil, icraata oy verecek” Halkın tercihlerinin hamaset dolu konuşmalardan çok, adayların projeleri ve icraatları üzerinden şekillendiğini vurgulayan Afacan, yerel yönetimlerin hizmet odaklı ve vatandaşın taleplerine duyarlı olması gerektiğini dile getirdi.

 

"Çözüm odaklı projelerle geliyoruz"

"Kent yönetmek bizim işimiz" diyerek yola çıktıklarını ifade eden Mimar Emre Afacan, ilçenin yaşadığı sorunların temeline inerek çözüm odaklı projeler hazırladıklarını, seçildiklerinde yaşanan kaosun sona ereceğini kaydetti. Herkesin eşit hizmet alabileceği bir Döşemealtı vizyonuyla seçmenin karşısına çıktığını, adaylığının açıklandığı kasım ayından bu yana sahada vatandaşlarla birebir görüştüğünü ve sorunlarını dinlediğini ifade eden Afacan, "Mimar olarak kent planlaması ve şehircilik konusundaki tecrübem, Döşemealtı'nın sorunlarını çözmede bana büyük avantaj sağlıyor. Tüm ülkede örnek teşkil edecek temiz, planlı ve düzenli bir kent ortaya çıkaracağız" diye konuştu

 

Haber: Hafize Gül TOKER

Filiz KELEŞ


Anahtar Kelimeler: Halkın favorisi Mimar Afacan!
Tarih: 12.03.2024 08:56
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.