HÜDAİ KAPLICALARIMIZ BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

HÜDAİ KAPLICALARIMIZ BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

HÜDAİ KAPLICALARIMIZ BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün direktifleri sonrasında, Hüdai Kaplıcalarımızda yoğun bir şekilde bakım, onarım ve tamir çalışmaları hızla devam ediyor.

Hemşehrilerimizden gelen istek ve şikayetler doğrultusunda hareket eden ekiplerimiz vatandaşlarımız tarafından sıklıkla kullanılan; odalar, umumi banyolar, yürüyüş yolları, parklar, mesire yerleri gibi alanlarda çalışmalara hız verilmiş durumda.

Yapılan bakım onarım çalışmaları neticesinde Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımızda yenilikler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor olup, Afyonkarahisar’da Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle yapılan “Görme Engelliler Futbol Turnuvası”na katılmak amacıyla gelen Palandöken Görme Engelliler Spor Kulübü, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımızda konaklamışlardır.

Bu bağlamda bakım ve onarım çalışmaları hızla sürmekte olup, Hüdai Kaplıcalarımızdaki hazırlıkların kış sezonuna hazır hale getirilmesi için ekiplerimiz gece-gündüz mesai yapmaktadır.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 27.10.2023 12:37
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.