İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

Sandıklı ilçemize yeni atanan Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve Sandıklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Filiz, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar dileklerinde bulundu.

Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ziyaret sırasında, yeni görevine başlamalarının ardından ilçedeki eğitim faaliyetleri ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ilçe eğitim sisteminin daha da geliştirilmesi ve öğrencilerin eğitim kalitesinin artırılması konusunda, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ile iş birliği yapmayı amaçladıklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim kurumları ile yerel yönetim arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yaptı. Başkan Dr. Mustafa Çöl, ilçede eğitim alanında gerçekleştirilecek her türlü projeye destek olacaklarını ve eğitimin kalitesinin artırılması için ellerinden gelen her şeyi bundan önceki faaliyetleri gibi yine yapmaya devam edeceklerini ifade etti.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 19.02.2024 13:51
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.