İş İnsanı Sakin Aruk Bakan Bayraktar ile görüştü

.

İş İnsanı Sakin Aruk Bakan Bayraktar ile görüştü

Niğtaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Aruk Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Ak Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt ile Görüştü
 

Niğtaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Aruk,  yakın zamanda açılışını yapacakları GES projesi ile ilgili olarak Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'ı birlikte gittikleri Ak Parti Milletvekili Cevahir Uzkurt ile davet ettiklerini söyledi.

İstikrar ve Refaha Katkı

GES ile ilgili Türkiye'de son zamanlarda gelişen projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunulduğunu dile getiren Sakin Aruk, "Enerji Bakanımız ile görüşmemiz çok olumlu geçmiştir. Kendisini açılışımıza davet ettik. Bundan dolayı memnuniyetlerini  dile getirdi" şeklinde konuştu.


Ak Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt "Görüşmemiz olumlu ve verimli geçti geçmiştir" diyerek Niğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Aruk Beye "Ülkemize katkılarından dolayı teşekür ediyor, başarılarının her geçen gün artarak devam etmesini arzu ediyorum" dedi.
 

Görüşmede Bakan Bayraktar, Niğtaş A.Ş.'ye ticaret hacmini arttırması temennisinde bulundu. (Kaynak: Medya90)

Soldan sağa Ak Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Niğtaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Aruk ile ilgili yaptıkları görüşmeden bir kare

 


 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.06.2024 17:59
  • Çarşamba 33.9 ° / 27 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 35.9 ° / 26.8 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 26.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.