İstanbul’da Eğitimde Görev Değişiklikleri

İstanbul Milli Eğitim camiasında, beklenmedik atamalar geniş yankı uyandırdı.

İstanbul’da Eğitimde Görev Değişiklikleri

İstanbul’da Eğitimde Görev Değişiklikleri

İstanbul Milli Eğitim camiasında, beklenmedik atamalar geniş yankı uyandırdı.

“KÜÇÜKÇEKMECE'DE YENİ GÖREVLER” 

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Gözü Dok, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanırken, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Gözüdok’un yerine getirildi. Bu değişim, eğitim çevrelerinde büyük ilgi gördü.

“AVCILAR'DA YENİ HEDEFLER” 

Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi Müdürü Özcan Şahin, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Şahin'in, Avcılar'da eğitim çalışmalarını canlandırması bekleniyor.

“KAĞITHANE'DEN BEYLİKDÜZÜ'NE”

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam edecek. Postacı'nın bu yeni dönemde eğitimde önemli yenilikler getireceği öngörülüyor.

“BEYOĞLU'NDA YENİLİK RÜZGARI” 

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Dervişoğlu, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanırken, Dervişoğlu'nun Beyoğlu'ndaki eğitim sisteminde yapacağı değişiklikler merakla bekleniyor.

“SİLİVRİ VE BÜYÜKÇEKMECE'DE YENİ ATAMALAR”

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanırken, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat ise Silivri'de göreve başladı. Bu atamaların, her iki ilçede de eğitim çalışmalarına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Eğitim sendikaları, bu değişimlerin eğitimde olumlu etkiler yaratacağını umuyor. Ancak, bu atamaların uzun vadede nasıl sonuçlar doğuracağı zamanla görülecek.


Tarih: 29.08.2024 19:54
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.