İşte e-ticaretin kitabı...

Mustafa Erkayhan'dan e-ticarete başlamak isteyenlerin yoluna ışık tutacak bir kitap

İşte e-ticaretin kitabı...

2020 yılında sadece Trendyol'da 347 milyon adet ürün satıldı. 2019 yılında e ticaret hacmi 136 milyar iken 2020 yılının ilk 6 ayında 91,7 milyar tl oldu. Toplumsal alışkanlıklarımız hem teknolojik ilerlemeler hem pandemi etkisi ile çok hızla değişti. İnternetin sunduğu fırsatlardan faydalanmak isteyen herkese hitap etmesi, ticarete "E-Başlayın" sloganıyla yola çıkmaya hazırlanan girişimcilere e- ticaret ve e-ihracat için ilham vermesi adına bir kitap...

Mustafa Erkayhan'dan e-ticarete başlamak isteyenlerin yoluna ışık tutacak bir kitap

E-ticaretin giderek önem kazandığı günümüzde, gelirlerini arttırmak isteyen girişimci adayları için hazırlanan bu e-ticaret rehberi, e-ticaret alanındaki başlangıç adımlarınızın en büyük destekçisi olacak.Hangi ürün nereden alınır, nakliye süreci nasıl işler, nasıl satış yaparım, ürünlerimi nasıl pazarlayabilirim gibi görece daha ileri seviye sorunların çözümünün yanında; Pazar yerleri nelerdir, bu yerlerde dükkan açmak nedir, nasıl yapılır gibi soruların da en net cevaplarını bu kitapta bulacaksınız.

Detaylı bilgi ve basına kitap dağıtımı için ; 0 532 517 3184


Anahtar Kelimeler: Mustafa Erkayhan E-Başlayın
Tarih: 11.04.2022 15:49
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.