İZMİT BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ TAVŞANTEPE MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

İZMİT BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ TAVŞANTEPE MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

İZMİT BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ TAVŞANTEPE MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

İzmit Belediyesi tarafından Ramazan ayının ruhunu kentin dört bir yanına taşımak amacıyla hayata geçirilen ‘Ramazan’da Mahallenizdeyiz’ etkinlikleri Tavşantepe Mahallesi’nde devam etti

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının manevi atmosferini kentin dört bir yanına taşıyor. ‘Ramazan’da Mahallenizdeyiz’ etkinlikleriyle birbirinden renkli etkinlikler her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Programın son durağı Tavşantepe Mahallesi’nde bulunan İbrahim Süreyya Yiğit Okulunun yanındaki alan oldu.

Etkinlikler Devam Edecek

Program dahilinde meddah gösterileri, illüzyon gösterileri, bilgi yarışmaları, Karagöz ile Hacivat, Nasrettin Hoca ile Ramazan hikayeleri ve orta oyunu gibi geleneksel Türk tiyatrosunun en sevilen örnekleri çocuklar ile buluştu. Ayrıca programda çocuklar için patlamış mısır, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikramları çocukları sevindirdi. ‘Ramazan’da Mahallenizdeyiz’ etkinlikleri kentin diğer bölgelerinde sürecek.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.03.2024 12:45
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.