İZMİT BELEDİYESİ YÖNETİCİLERİ AKÇA CAMİİ CADDESİ ESNAFINI DİNLEDİ

İZMİT BELEDİYESİ YÖNETİCİLERİ AKÇA CAMİİ CADDESİ ESNAFINI DİNLEDİ

İZMİT BELEDİYESİ YÖNETİCİLERİ AKÇA CAMİİ CADDESİ ESNAFINI DİNLEDİ

İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın kısa süre önce çalışmaların başladığı Akça Camii Caddesine giderek esnafla sohbet etti

İzmit Belediyesi kentin çehresini değiştirecek çalışmalarına Ömerağa Mahallesi Akça Camii Caddesi’nde sürüyor. İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın çalışmaları yerinde inceleyerek bölge esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Koordinatörler çalışmaların hızla ilerlediğini ve kısa sürede sona ereceğini ifade etti. Esnaf da çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Cazibe Merkezlerinden

Fen İşleri Müdürlüğünün öz kaynaklarıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Akça Camii Caddesi de Rauf Orbay, Cebesoy Köseoğlu, Mimar Sinan Sokak, İstiklal Caddesi gibi kentin cazibe merkezlerinden biri olacak.

Parke Taşları Döşeniyor

Hızla ilerleyen çalışmalar kapsamında ilk olarak parke kaldırımlar döşeniyor. Eş zamanlı olarak yoldaki eski parkeleri de söken ekipler mineral parke ile bölgeyi konfora kavuşturacak. Yol yenileme çalışmalarının sona ermesinin ardından aydınlatmalar monte edilerek alan ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.12.2023 13:51
  • Pazar 30 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.4 ° / 20.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.7 ° / 18.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.