Karacabey’de sömestr tatili bir başka güzel

Karacabey’de sömestr tatili bir başka güzel

Karacabey’de sömestr tatili bir başka güzel

Karacabey Belediyesi, geleneksel hale getirdiği sömestr tatili etkinlikleri kapsamında bu yıl da çeşitli kültür-sanat faaliyetlerini çocuklar ve aileleriyle buluşturuyor. 20 Ocak– 4 Şubat tarihlerinde gerçekleşen çeşitli etkinlikler ücretsiz olarak Karacabeylilerle buluşuyor. Çocuklar için jonglör ve illüzyon gösterilerinden animatörlerin müzikli oyunlarına, çeşitli tiyatro oyunlarından bando konserine kadar pek çok etkinlik Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde gerçekleşiyor.

Karacabey Belediyesi tarafında, her yıl sömestr tatili kapsamında geleneksel hale getirilen kültür sanat etkinlikleri bu yıl da dolu dolu geçiyor.

Karacabey Belediyesi tarafından tüm çocuklara ücretsiz olarak sunulan programlar Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde sahneleniyor.

İlgi yoğun

Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz hafta sonu itibariyle başlayan programlara çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, ‘Ders çalışmak kadar eğlenmek ve dinlenmek de eğitimin bir parçasıdır’ diyerek, yoğun geçen eğitim ve öğretim hayatlarında öğrenciler için sportif faaliyetler ve kültür sanat etkinliklerinin de gerekliliğine değindi.

Yaptığı açıklamada Özkan, “Bizler gençlerimizin okuma alışkanlığını, ders çalışma becerilerini arttırmak ve desteklemek için birçok proje yapıyoruz. Ama bunun yanında, onların ders dışındaki zamanlarının da kaliteli ve modern çağa yakışır şekilde olmasından yanayız. Bu bakımdan onları çeşitli sportif faaliyetlere ve bunun yanında kültür sanat etkinliklerine dahil etmeye çalışıyoruz. Bu yıl yine öğrencilerimiz için dolu dolu program hazırladık. Ailelerin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Günlük hangi programların olduğu, belediye sosyal medya hesaplarından takip edilip öğrenilebilir” dedi.

İşte etkinlik takvimi

Öte yandan etkinliklerde 1 hafta geride kalırken, kalan etkinlik takvimi şu şekilde:

30 Ocak Salı saat 14.00 – Lastik Adam/Örümcek Adam ve jonglör,

31 Ocak Çarşamba saat 20.00 - BBB Bando Konseri,

2 Şubat Cuma saat 20.00 - İllüzyon Gösterisi,

4 Şubat Pazar saat 13.00 ve 15.30 olmak üzere 2 farklı seansta sihirbaz gösterisi.


Bursa,Karacabey Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 30.01.2024 13:30
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.