Tarih: 29.01.2024 11:57 50

Kent Meydanı ve Otopark Projemiz Devam Ediyor

Kent Meydanı ve Otopark Projemiz Devam Ediyor

Kent Meydanı ve Otopark Projemiz Devam Ediyor

İlçemizde eksikliği her dönem hissedilen otopark sorunu ve toplanma alanı eksikliği; yeni projemiz tamamlandığında halkımıza hizmet verecek çok fonksiyonlu bir vitrin olarak ortaya çıkacak.

1980 yılının Temmuz ayında hizmete başlayan ve o günden bugüne belediye binası olarak kullandığımız yer ile yine o yıllarda yapılmış birkaç binanın daha yıkımıyla devam ettiğimiz projede 26 Ocak 2024 itibariyle yıkılan 4. bina belediye binamız oldu.

İlçemize ivme kazandıracak, Ilgaz’ımızın vitrini olacak proje ile modern bir şehir meydanı ve yeraltı otoparkı inşa ediyoruz. Şehir meydanı, sosyal ve kültürel etkinlikler için bir toplanma alanı ve afet durumlarında bir sığınma alanı olarak inşa edilirken projeyle çarşı içerisindeki trafik sorunu da çözüme kavuşturuyoruz.

Çalışmalarımızın devam ettiği projeyle ilgili Belediye Başkanımız Mehmed Öztürk kendisine ait sosyal medya hesabından yıkıma ait görüntüleri paylaşarak vatandaşlarımızın cumasını kutladı ve şu ifadelere yer verdi:

Hayırlı Cumalar Ilgaz'ım

Modern Kent Meydanı ve Otopark projemizi adım adım gerçekleştiriyoruz.

Hayırlı Olsun.


Çankırı,Ilgaz Belediyesi
belediye365.com

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.