Kepez’in eğitim kurumlarına ziyaret

Başkan Vekili Altekin, Kepez’in eğitim kurumlarını ziyaret etti

Kepez’in eğitim kurumlarına ziyaret

Kepez Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, belediye bünyesinde hizmet veren Özgürlük Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Barış Bilgi Evi Kurs Merkezi'ni ziyaret etti. 

Kepez Belediyesi, çatısı altındaki birçok eğitim kurumu ile çocuklara, gençlere ve her yaştan bireye tam destek sağlıyor. Destek Eğitim Kursları ile ilçedeki öğrencilerin eğitimlerine katkılar sunan Kepez Belediyesi, Kreş ve Gündüz Bakımevleri ile çocukların erken yaşta eğitim ve sosyal beceriler kazanmalarına yardımcı oluyor. İlçenin dört bir tarafında hizmet veren Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları(AKMEK)  ise bireylere meslek öğrenme ve mevcut becerilerini geliştirme fırsatı sunuyor. Kepez Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, belediye bünyesinde hizmet veren ve ilçe sakinleri tarafından yoğun talep gören eğitim kurumlarını gezdi. İlk olarak Özgürlük Mahallesi'ndeki Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin Özgürlük Şubesi’ni ziyaret eden Vekil Altekin, kreşin eğitim ortamını inceledi. Öğle saatinde yemek salonunda ziyaret ettiği minik öğrencilerle keyifli vakit geçirdi. Çocuklara afiyet olsun dileklerini iletti, büyümeleri için sağlıklı ve dengeli beslenmeleri gerektiğini söyledi.  Kepez Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, günün ikinci eğitim kurumu ziyaretini Barış Bilgi Evi Kurs Merkezi’ne yaptı. Merkez bünyesinde eğitim veren Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursuları’nın(AKMEK),dersliklerini ziyaret ederek,  geleneksel el sanatları eğitimi alan bayanlara başarı dileklerini iletti.  Bayanların talep ve önerilerini dinledi. Bu tür eğitim kurumlarının toplum için önemini vurguladı. 

AKMEK kursiyerlerine Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün selamlarını da ileten Başkan Vekili Altekin “Mesut Başkanımız inşallah en kısa sürede aramızda olacak.” dedi. Vekil Altekin’e eğitim kurumları ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın eşlik etti. 


Anahtar Kelimeler: Kepez’ eğitim kurumlarına ziyaret
Tarih: 10.06.2024 15:13
  • Salı 32.6 ° / 24.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.8 ° / 27 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 25.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.