Konyaaltı Belediyesi Yörük Türkmen Festivali’nde

Bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’nde Konyaaltı Belediyesi çadır kurdu. Festivalde Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan vatandaşlara keşkek ikramında bulundu.

Konyaaltı Belediyesi Yörük Türkmen Festivali’nde

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’nde Konyaaltı Belediyesi çadır kurdu. Aksu ilçesi Solaklı Mahallesi At Çayırı Mevkii’nde yaklaşık 400 dönüm alan üzerine kurulan Antalya'da 25 ülkeden Yörük ve Türkmenlerin katılımı ile düzenlenen festival alanında vatandaşlar Konyaaltı Belediyesi çadırına yoğun ilgi gösterdi.

KEŞKEK İKRAM EDİLDİ

Festivalde, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan vatandaşlara keşkek ikramında bulundu. Vatandaşlar yapılan etli keşkeği almak için uzun kuyruklar oluşturdu. 5 Kasım’da sona erecek olan festivalde Konyaaltı Belediyesi, alana kurduğu çadırda vatandaşları ağırlayacak.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 04.11.2023 19:19
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.