Köprübaşılı Üreticilere Zeytin Toplama Örtüleri Dağıtıldı

Köprübaşılı Üreticilere Zeytin Toplama Örtüleri Dağıtıldı

Köprübaşılı Üreticilere Zeytin Toplama Örtüleri Dağıtıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde zeytin toplama örtüsü dağıtım töreni gerçekleştirdi. 420 üreticiye 1680 adet zeytin toplama örtüsü düzenlenen törenle teslim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından zeytin üreticilerine yönelik olarak hazırlanan zeytin toplama örtüsü desteği projesi, Köprübaşı ilçesiyle devam etti. 20 dekar ve altı üretim yapan zeytin üreticilerine kişi başı 4 adet 5x8 ölçülerindeki zeytin toplama örtülerinin yüzde 100 hibe ile dağıtıldığı törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay, Köprübaşı Muhtarlık İşleri Müdürü Enver Çetin, İlçe Tarım Müdürü Alptekin Sağıroğlu, mahalle muhtarları ve üreticiler katıldı. Törende Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta tarafından üreticiler, projeler hakkında bilgilendirildi. Devamında Köprübaşı ilçesindeki 420 zeytin üreticisine 1680 adet zeytin toplama örtüsü teslim edildi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 22.10.2023 18:50
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.