Küçük Çınar’ın Hayata Tutunmasına Destek Olun!

Özer, DMD (kas hastalığı) ile mücadele eden 5 yaşındaki Çınar Güzel için başlatılan bağış kampanyasına destek çağrısında bulundu. Çınar’ı evinde ziyaret eden Özer, küçük çocuğun sağlığına kavuşabilmesi için hayırseverlere çağrı.

Küçük Çınar’ın Hayata Tutunmasına Destek Olun!

AŞKAN ÖZER’DEN HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI;

Küçük Çınar’ın Hayata Tutunmasına Destek Olun!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, DMD (kas hastalığı) ile mücadele eden 5 yaşındaki Çınar Güzel için başlatılan bağış kampanyasına destek çağrısında bulundu. Çınar’ı evinde ziyaret eden Özer, küçük çocuğun sağlığına kavuşabilmesi için hayırseverlerin kampanyaya katılmalarını istedi.

DMD İLE MÜCADELE EDEN ÇINAR İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

Küçük Çınar’ın nadir görülen kas hastalığı DMD ile mücadelesine dikkat çekmek için harekete geçen Başkan Özer, aileyi evinde ziyaret etti. Çınar’ın sağlık durumu ve tedavi süreci hakkında bilgi alan Özer, kampanyanın önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşlardan ve hayırseverlerden destek beklediğini belirtti. Özer, kampanyanın başarısına ulaşması için yalnızca 1 yıl gibi kısa bir sürenin kaldığını ifade etti.

BAŞKAN ÖZER’DEN YARDIM ÇAĞRISI: “VATANDAŞLARIMIZDAN ÇINAR’A YARDIM ELİ UZATMALARINI İSTİYORUM”

Sosyal medya üzerinden de kampanyaya destek veren Özer, şu ifadeleri kullandı:
“Çınarımız nadir görülen bir hastalıkla mücadele ediyor. DMD, yani bir çeşit kas hastalığı. Altı yaşından sonra kasların erimeye başladığı, çocuğun sağlığını kaybettiği bir döneme giriliyor. Sevgili Çınar’ın sadece 1 yılı kaldı ve tedavisi için gereken ilaç çok pahalı, yaklaşık 3 buçuk milyon dolar. Şu ana kadar sadece yüzde 5 oranında yardım toplanabildi. Biz de bu kampanyanın destekçisiyiz.”

Özer, Sağlık Bakanlığı’na da çağrıda bulunarak bu tür hastalar için daha fazla destek sağlanması gerektiğini ifade etti. “Orta gelirli bir ailenin bu maliyeti karşılaması mümkün değil,” diyen Özer, hayırsever vatandaşlara da seslenerek Çınar’ın hayatına dokunmalarını rica etti.

DETAYLI BİLGİ VE BAĞIŞ İÇİN İLETİŞİM

Vatandaşlar, kampanya hakkında daha fazla bilgiye ve bağış hesap numaralarına @dmd.cinar.gzl adlı sosyal medya adresi üzerinden ulaşabilir. Bu adresten yapılan bağışlarla Çınar’ın tedavisine destek olunabilir.

Haber: Nezir KARAYÜN


Tarih: 20.09.2024 10:46
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.