Tarih: 31.12.2023 19:15

Kulüp Başkanımız Bora Çaylan’dan Yeni Yıl Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan, yeni yıl vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Çaylan mesajında, “2024 yılında daha güçlü, daha umutlu olarak kulübümüze hizmet etmenin gururuyla, yine gece gündüz demeden çalışacağız. Bu noktadan hareketle bize her türlü imkanı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e de destekleri için teşekkür ediyor, tüm branşlarımızdaki sporcularımıza, antrenörlerimize ve teknik heyetlerine, çalışanlarımıza yeni yılın sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Manisa BBSK ailesi, üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlarla, yeni hedeflerle, yeni heyecanlarla yeni bir yılı karşılıyoruz. Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, umut demektir. Bugün, 5.000’e yakın sporcumuzla ülke sporuna katkı veren bir yapıya sahibiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor, bir anlamda hayata hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Gerek ulusal gerekse de uluslararası arenada önemli başarılara imza attık”
Kulüp Başkanı Bora Çaylan açıklamalarının devamında, “İlimizi Süper Lig’de temsil ettiğimiz basketbol branşından, altyapımızdan yetiştirdiğimiz kızlarımızla kadınlar 2. Ligi’nde mücadele voleybol takımımıza, cimlastikten yüzmeye, karateden judoya kadar birçok branşta gerek ulusal gerekse de uluslararası arenada başarıyla mücadele ediyoruz. 2024 yılında bugüne kadar başardıklarımızın yanına yeni hedefler koyup, daha da ileriye gideceğimize inancım tam. Daha güçlü, daha umutlu olarak kulübümüze hizmet etmenin gururuyla, yine gece gündüz demeden çalışacağız. Bu noktadan hareketle bize her türlü imkanı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e de destekleri için teşekkür ediyor, tüm branşlarımızdaki sporcularımıza, antrenörlerimize ve teknik heyetlerine, çalışanlarımıza yeni yılın sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —