Kurban Pazarı Yoluna 666 Ton Asfalt

Bozulan Asfalt Yenileniyor

Kurban Pazarı Yoluna 666 Ton Asfalt

Kepez’den kurban pazarı yoluna sıcak asfalt

Kepez Belediyesi, Çamlıca Mahallesi’nde, geçici canlı büyükbaş hayvan satış yerine ulaşımı sağlayan, Köseler Caddesi’nin bozuk bölümünü sıcak asfalt çalışmasıyla güvenli ve kaliteli hale getirdi. 

Kepez Belediyesi, ince dokunuşlarla kent içi yollarda yaşanan fiziksel sorunları ortadan kaldırıyor. 
Altyapı yatırımlarının tamamlandığı yollarda, planlama çerçevesinde asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Kepez Belediyesi, şehir içi yolların bozulan üstyapısını da yeniliyor. 

Bozulan Asfalt Yenileniyor

Yeni dönemin asfalt sezonunu açan Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Altınova bölgesinde Yüce ve 30 Nolu sokaklardan sonra Çamlıca Mahallesi’ne de sıcak asfalt hizmeti götürdü. Asfalt çalışması, ilçenin kırsal alanında yer alan mahallenin Köseler Caddesi’nde yapıldı.  
Cadde, Kepez Belediyesinin Çamlıca Mahallesi’ne kurduğu büyükbaş kurban satış yerine ulaşımı da sağlıyor. Caddenin, Kuzey Çevre Yolu’nun yanında yer alan bölümünün asfaltında, mevsimsel şartlarından dolayı bozulmalar yaşanmıştı.  

Kurban Pazarı Yoluna 666 Ton Asfalt 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, genişliği 8,5 metre olan caddenin 500 metrelik bölümünde yaşanan zemin sorununu ortadan kaldırmak için sıcak asfalt çalışması başlattı. Bu kapsamda ilk olarak iş makinesi yardımıyla yolun zeminindeki eskiyen asfalt kaldırıldı. Daha sonra finişer makinesiyle yola 666 ton sıcak asfalt serildi.
Sıcak asfalt hizmetiyle, hayvan pazarına ulaşımı sağlayan cadde de araç sürüşü emniyetli ve konforlu hale getirildi.  
Caddenin sıcak asfaltı yenilenen bölümünde, yol çizgi boyası ile trafik işaret levhalarının montajı da yapılacak.


Anahtar Kelimeler: Kurban Pazarı Yoluna Asfalt
Tarih: 10.06.2024 15:22
  • Salı 32.6 ° / 24.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.8 ° / 27 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 25.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.