Mahalle halkı talep etti, belediye teyakkuza geçti

Kepez Belediyesi, Ulus Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine harekete geçerek, Şehit Öğretmen Sadettin Küçük Parkı’nı bakım çalışmalarıyla yeniledi.

Mahalle halkı talep etti, belediye teyakkuza geçti

Antalya’nın en yoğun nüfusuna sahip olan ilçede, yeşil alan miktarını artırmak için yoğun bir çaba harcayan Kepez Belediyesi, bir yandan da mevsimsel faktörlerin zarar verdiği mahalle parklarını yeniden yenileyerek hizmete sunuyor. Kepez Belediyesi bu noktada; ilçe sakinlerine daha konforlu hizmetler verebilmek için her türlü talebi de dikkate alıyor. Belediye ekipleri, Ulus Mahalle sakinlerinin de talebi üzerine, 2105 sokakta bulunan ve mevsimsel şartlardan dolayı yıpranan Şehit Öğretmen Sadettin Küçük Parkı’nı bakıma aldı. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  mahallenin kalbinde 3931 metrekare alanda hizmet veren parkta genel bakım çalışmaları gerçekleştirdi.

KAPSAMLI BAKIM 

Kepez Belediyesi ekipleri, Şehit Öğretmen Sadettin Küçük Parkı’nda kapsamlı bir bakım çalışması yaptı. Parkın bordür taşları yenilendi. Yıpranmış çim alanları yeniden yeşillendirildi. Daha yeşil ve estetik bir park için, yıpranan çimlerin yerine çim tohumları ekildi. Çimlendirme çalışmalarıyla birlikte peyzaj düzenlemeleri de yapılarak, park daha yeşil bir görünüme kavuşturuldu. 

BANKLAR YENİLENDİ 

Parkın çeşitli noktalarına yerleştirilmiş olan banklar, zaman içerisinde zarar görmüş ve boyaları dökülmüştü. Belediye ekipleri bu bankları onararak, eksik parçalarını tamamladı ve yeniden boyadı. Böylece park, estetik açıdan daha hoş bir görünüme kavuştu. Ayrıca, çocuk oyun alanları ve fitness aletleri de elden geçirilerek daha güvenli ve kullanışlı hale getirildi.

BASKETBOL SAHASINA BAKIM 

Parkta bulunan basketbol sahası da bakım çalışmalarından nasibini aldı. Zemini yenilenen saha, çizgileri ve potalarıyla birlikte modern bir görünüme kavuştu. Spor yapmak isteyen mahalle sakinleri için yine daha güvenli ve konforlu bir alan oluşturuldu. 

ULUS MAHALLESİ’NDE 5 PARK 

Ulus Mahallesi'nde toplamda beş ayrı noktada park bulunuyor. Bu parkların her biri belediye ekipleri tarafından düzenli olarak kontrol edilip bakım çalışmalarıyla yenileniyor. Mahalle sakinlerinin rahatça vakit geçirebileceği, çocukların güvenle oynayabileceği ve spor yapabileceği alanlar yaratmak için belediye ekipleri, özverili bir çalışma yürütüyor.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR 

Şehit Öğretmen Sadettin Küçük Parkı'ndaki çalışmalar, mahalle sakinlerini çok mutlu etti. Parkın yenilenen yüzü, özellikle çocuklu aileler ve spor yapmak isteyen gençlerin yüzünü güldürdü. Mahalle sakinleri, parkın yenilenmesi taleplerinin ivedilikle yerine getirilmesinden dolayı, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve belediye ekiplerine teşekkürler ettiler. 


Tarih: 10.06.2024 15:35
  • Salı 32.6 ° / 24.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.8 ° / 27 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 25.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.