Manisa’ya Modern ‘SPOR ADASI’

Manisa’ya Modern ‘SPOR ADASI’

Manisa’ya Modern ‘SPOR ADASI’

Spora yaptığı yatırımlar ve sporculara verdiği destekler ile Manisa’yı marka kentler arasına taşıyan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sportif başarının kilit noktalarından biri olan tesisleşmeye de büyük önem veriyor. Başkan Ergün tarafından 80 bin metrekarelik alan üzerine planlanan ‘Spor Adası’ Manisa’nın spordaki cazibe merkezlerinden biri olacak. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hem spor branşlarına yaptığı yatırımlar hem de amatör spor kulüplerine verdiği desteklerle her zaman sporun ve sporcunun yanında yer alıyor. Bu kapsamda, Başkan Ergün’ün Manisa’ya kazandıracağı yeni projelerinden biri de ‘Spor Adası’ oldu. Sportif başarıda büyük öneme sahip modern tesislerden biri yenisi olan Spor Adası, 80 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Daha çok gencin spora yönelmesini sağlayacak olan bu proje kapsamında, 10 bin kişilik stadyum, amatör branşlar için sahalar ve sosyal yaşam alanları tasarlandı.
İşte projenin detayları:
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de proje ile ilgili detayları paylaştı. Başkan Ergün, “Şehzadeler ilçesi Kuşlubahçe Mahallemiz sınırları içerisinde toplam 80.000 metrekarelik alan üzerinde planladığımız Spor Adası projemiz kapsamında; 10.000 kişilik stadyum, basketbol, voleybol, futbol sahaları, tenis kortları, fitness salonu, spor salonları, koşu parkuru, yürüyüş yolları, kapalı ve açık yüzme havuzu ile gençlere hitap edecek özellikte sosyal yaşam alanları tasarlanmıştır” dedi. 


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: manisa’ya modern ‘spor adası’
Tarih: 21.02.2024 14:07
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.