MASALLAR ÇOCUKLARLA BULUŞTU

MASALLAR ÇOCUKLARLA BULUŞTU

MASALLAR ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Yalova Belediyesi Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu 25 Kasım Cumartesi günü “ Cumhuriyet Masalları” isimli çocuk etkinliğiyle devam etti.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösteri, interaktif masal ve şarkılı gösterilerle katılım sağlayan aile ve çocukların oldukça dikkatini çekti. Yalova Belediyesi “ Cumhuriyet Çocukları” isimli gösteriyi 6 yaş ve üzeri çocuklara ve ailelerine sergilemenin mutluluğunu yaşadı. Gösteri, 14.00  ve 16.00 saatlerinde 2 seans şeklinde gerçekleşti.

Gösterinin 2 seansı da oldukça ilgi ve memnuniyetle izlendi. Katılım sağlayan aileler gösteri sonunda memnuniyetlerini belirtirken, çocukların yüzlerindeki mutluluk fark edildi.  Yalova Belediyesi’ne ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a teşekkür eden aileler; “Çocuklarımızın böyle güzel etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilmeleri bizleri çok memnun etti. Böyle bir etkinlik düzenleyen Yalova Belediyesine ve Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a teşekkür ederiz” dediler.


Yalova,Yalova Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: masallar çocuklarla buluştu
Tarih: 27.11.2023 13:10
  • Pazartesi 33.8 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Salı 35.1 ° / 24.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 37.6 ° / 26.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.