Tarih: 17.04.2023 13:46 317

Memur-Sen’den Sahur Programı

Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve İstanbul Emekli Memur-Sen İl Başkanı Arslan Özüduruk’un katıldığı İstanbul İl Divan Toplantısı Sahur programında yapıldı.

Memur-Sen’den Sahur Programı

Memur-Sen Kağıthane ilçesinde Sahur programı düzenledi. 

İftar programına Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Emekli-Memur Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Memur-Sen İl Başkanı Cesur Öztürk, Kağıthane Bel Başkanı Mevlüt Öztekin ve diğer hizmet kollarının şube başkanları katıldı.

1000 kişiden fazla İstanbul’da memurluk yapan kişilerinde de katıldığı sahur programında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın başkanlığında “İl Divan Toplantısı” gerçekleştirildi.

Memur Sen Başkanı Ali Yalçın: Ramazan’ın Bereketini Paylaşıyoruz

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın “Kardeşlerimizle birlikteyiz, onlarla gönül soframızı paylaşıyoruz. Ramazan’ın bereketini paylaşıyoruz" dedi. 

Emekli Memur Sen İstanbul İl Başkanı Özüduruk:  Toplantımız verimli geçti

Emekli Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk ise “Bugün burada Ramazan’ın birlik ve beraberliğinden, rahmetinden, kardeşlik ikliminden istifade ediyoruz” diyerek İl Divan Toplantısının çok verimli geçtiğini dile getirdi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.