Mezarlıklar bayram ziyaretine hazırlanıyor

ÜCRETSİZ SERVİS

Mezarlıklar bayram ziyaretine hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kabir ziyaretini rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmesi adına merkez ve ilçe mezarlıklarında bakım, onarım ve temizlik çalışması yapıyor. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya merkez ve diğer ilçelerde mezarlıkları Kurban Bayramı’na hazırlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren mezarlık ekipleri, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri için merkez ve ilçe mezarlıklarında genel temizlik ve bakım onarım çalışması yapıyor. Şehit mezarları da temizlenerek bayrama hazır hale getiriliyor. 

Kurban Bayramı nedeniyle merkez ve 19 ilçenin merkez mezarlıklarında arife günü vatandaşlara ücretsiz çiçek dağıtımı da yapılacak.

ÜCRETSİZ SERVİS

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, arife günü, bayramın birinci ve ikinci günü de dahil olmak üzere Kurşunlu Kent Mezarlığı’nda yakınları bulunan vatandaşlar için Uncalı Mezarlığı’ndan saat başı ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Ayrıca Alanya Cikcilli Mezarlığına ziyarete gidecek vatandaşlara her Cuma gerçekleştirilen ücretsiz servis, Arefe ve bayram boyunca hizmet verecek. 

 

 


Tarih: 10.06.2024 15:36
  • Cuma 33.3 ° / 24.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 30.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32.2 ° / 24.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.