Mobil mutfak her zaman, her yerde

Mobil mutfak her zaman, her yerde

Mobil mutfak her zaman, her yerde

Mobil mutfak her zaman, her yerde

Kırklareli Belediyesi’nin mobil ikram aracı, ihtiyaç duyulan her yerde, güler yüzlü personeli ve çeşitli ikramlıklarıyla vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor.

Üniversite kaydı için ilimize gelen öğrenciler, kış aylarında sabah erken saatte işine giden vatandaşlarımız, Dereköy Sınır Kapısı’nda sıra bekleyen gurbetçilerimiz ve daha birçok Kırklarelili, mobil ikram aracımızın çay, yiyecek ve çorba servislerinden her zaman faydalanıyor.

Bunun yanı sıra, cenazeler, işçi bayramları, ulusal bayramlar, şenlikler ve çeşitli etkinliklerde, bu hizmet, vatandaşları hiç yalnız bırakmıyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, mobil ikram aracının belediyenin samimi yüzünün bir yansıması olduğunu belirterek; “Günün her saatinde, şehrin birçok noktasında, farklı aktiviteler esnasında, hep Kırklareli halkının yanındayız. İkramlarımızla, o anda bu servise ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırıyoruz. Çünkü biz Kırklareli halkını çok seviyoruz” dedi.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: mobil mutfak her zaman her yerde
Tarih: 22.11.2023 13:09
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.