Müftü Topcan: Kur’an doğru yolu gösteren bir rehberdir

Giresun İl Müftülüğünce her ay farklı bir ilçede 'Kur'an-ı Kerim Ziyafeti' programı düzenleniyor.

Müftü Topcan: Kur’an doğru yolu gösteren bir rehberdir

Giresun İl Müftülüğü, Görele Hasan Ağa Camii'nde "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti" programı düzenledi.    Programda cemaate hitap eden İl Müftüsü Ramazan Topcan, "Kardeşlerim! Ramazan-ı Şerif arifesinde bulunduğumuz şu günde düzenlenen Kur’an-ı Kerim programı çok isabetli oldu. Ramazan ayını anlamlandıran şey; Kur’an’dır. İnsanı da anlamlandıran, insana can olan da Kur’an’dır. Kur’an’ı insandan alırsanız insanın kokuşmasını önleyemezsiniz. Kur’an; hak ile batılı, doğru ile yanlışı birbirinden ayıran bir mizan, doğru yolu gösteren bir rehberdir. Kesin ve şüphesiz gerçektir.  O’dur bizi birbirimize kardeş kılan kitap. Biz O’ndan öğrendik sevmeyi, sevilmeyi. Kur’an; Mü’minler için hidayet ve rahmet kaynağıdır. Zalimlerin feci akıbetini haber veren uyarıcıdır." dedi.    

Giresun Samanlıkkıranı Camii İmam Hatibi İlker Gürel, Hacı Hüseyin Camii İmam Hatibi İbrahim Sarıgül, Görele Yeşiltepe Camii İmam Hatibi Fatih Bilgi ve Hasan Ağa Camii İmam Hatibi Abdullah Mican’ın Kur'an-ı Kerim ziyafeti sunduğu program Kartal İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk’ün yaptığı dua ile sona erdi.             


Tarih: 01.04.2022 04:46
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.