Necmettin Erkan’dan Vefalı Davranış

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek artık doğduğum şehrime olan vefa borcumu ödeme zamanı geldi.

   Necmettin Erkan’dan Vefalı Davranış

 Necmettin Erkan’dan Vefalı Davranış

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek artık doğduğum şehrime olan vefa borcumu ödeme zamanı geldi düşüncesi ile 14 mayıs 2023 pazar günü yapılacak olan 28.ci dönem 1.sıra milletvekili adaylığı açıklandıktan çalışmalarına hız ve de. Milletvekili adayı olmadan öncede gerek Kırşehir’de gerekse Kırşehir dışında yaşayan hem şehri topluluklarının bulunduğu temsilcileri ile sık, sık bir araya gelmeyi gelenek haline getiren Erkan; Bu noktada önceki akşam, yine bu geleneğini devam ettirdi. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu da azaptan kurtuluş ayı olan ramazan ayı vesilesi ile düzenlenen Ankara esnaf ve sanatkârlar odalar birliğinin geleneksel iftar programına katılarak cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay’a eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, iftar programına katılan esnaflara hitap ederek, “Başkentimizin her sokağında, pazarında, meydanında, emeğini alın teri ile karıp her gün yeniden inşa eden siz değerli Ankaralı esnaf ve sanatkârlarımızın iftar sevincine ortak olmaktan, sofranızı paylaşmaktan büyük bahtiyarlık duydum “dedi.

Diğer taraftan, 10 yıl süren Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü görevi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı büyük esnaf buluşmalarına ev sahipliği yapan AK Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Necmettin Erkan, Ankara esnaf ve sanatkârlar iftarında kısa bir selamlama konuşması da yaptı. Konuşmasın’ da “Bu gün burada esnaf ve sanatkarlarımız ile ifrat sonrasında bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyim, malumunuz 14 mayıs Türkiye için çok önemli bir dönüm noktasıdır, Bu çerçevede Geleceğin Türkiyesni oluşturmada her kesime büyük görevler düşmektedir. Bu gün nasıl rahmet, ,bereket ve mağfiret ayında aynı sofrada buluşup lokmalarımızı paylaşıyorsak, geleceğin inşası içinde 14 mayıs ta aynı heyecan ile sandığa giderek hem cumhurbaşkanımız sayın; Recep Tayyip Erdoğanı tekrar cumhur başkanı seçmek yeter mi? tabiki yetmez bunun yanında meclis çoğunluğunu’ da çok güçlü bir şekilde elimizde bulundurmak zorundayız diyen ERKAN “ÇÜNKÜ GELECEĞİN TÜRKİYESİ “ancak bu şekilde inşa olur” dedi. Erkan, konuşmasının sonunda “Türkiye’mizin, samimiyet ve gayret kapıları olan, alın terinin ahlak ve edeple yoğrulduğu esnaf ve sanatkâr dostlarımızın mübarek ramazanını tebrik ediyor, bizi birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazanlarda buluşturmasını yüce rabbimden diliyorum” sözleri ile konuşmasını noktaladı.

 

 

Kırşehir’deki seçim çalışmalarını birkaç saat ara vererek Ankaralı esnaf ve sanatkârların davetine katılarak güzel bir vefa örneği gösteren Necmettin Erkan, esnaf teşkilatı mensupları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.  Erkan, kendisini tebrik etmek ve hasret gidermek üzere gelen tüm esnaf ve sanatkârlarla yakından ilgilendi.

Kaynak: kirsehirsondakika

 

kirsehirsondakika

Kırşehir'in Sesi

 

 


Tarih: 15.04.2023 15:30
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.