Necmi Sıbıç'tan eğitim yılı mesajı

Giresun Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

Necmi Sıbıç

Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Öğretmenler ve Değerli Veliler,

 

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, hepimizi heyecanlandıran yeni bir döneme giriyoruz. Her şeyden önce, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk olarak yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder” sözleriyle eğitimin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz.

 

Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyen bir nesil yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Bu yüzden, çocuklarımızın yalnızca bilgiyle değil, sevgi, hoşgörü ve özgüvenle büyüyüp gelişmesini önemsiyoruz. Her bir öğrencimizin gözlerindeki parıltı, geleceğimizin ışığıdır. Öğretmenlerimizin fedakarlıkları ise, bu yolculuğun en büyük güvencesidir.

 

Bulancak Belediyesi olarak, her zaman olduğu gibi, eğitimin yanında olmaya ve öğrencilerimize daha aydınlık bir gelecek sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yeni eğitim yılının tüm çocuklarımıza başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini, Atatürk’ün izinde ilerleyen nesiller yetişmesine vesile olmasını diliyorum.

 

Yürekten inanıyorum ki; geleceğimiz olan çocuklarımız, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkarak, ülkemizi daha ileriye taşıyacak güce sahiptir. Hep birlikte Atamızın gösterdiği yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.” Dedi. 


Anahtar Kelimeler: Necmi Sıbıç' eğitim mesajı
Tarih: 09.09.2024 12:58 Güncelleme: 09.09.2024 13:01
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.