Neyi gizlemeye çalışıyorsunuz?

Antalya Üniversitesi Meltem kapısı ana girişi önünde öğrenci intiharları İle ilgili basın açıklaması yapan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya’da Akdeniz Üniversitesi öğrencileri ile birlikte yurtlarda yaşanan intihar

Neyi gizlemeye çalışıyorsunuz?

Zafer Partisi Türk gençliğinin yanında olmaya devam edecek" dedi. Özdağ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; 
"Antalya Üniversitesi öğrenci yurdunda son 1 ayda ve özellikle aynı blokta 3. öğrenci intiharı gerçekleşti.1 öğrencide evinde boynunu keserek intihar etmiş.Soruşturma açılmadı.Hocalar tarikat baskısını neden gösteriyor.Rektör hanım lütfen öğrencilerinize çocuğunuz kadar değer verin" ifadelerine yer vermişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ,  11 Haziran'da Muratpaşa Belediyesi Konferans salonunda gençler ile buluşmuş gençliği dinlemişti. Ardından , misafir ettiği öğrencileri ve intiharlara kayıtsız kalmayan bütün Antalyalıları üniversitenin önüne basın açıklamasına davet ederim. Gençlerimiz Hayatı Önemli" diyerek gençliği basın açıklamasına davet etmişti. Yoğun bir katılımın yaşandığı açıklama sonrasında Özdağ, yine gençleri dinleyerek gençleri yanına alarak yürürlüğünün altını bir kez daha çizdi.
Haber: Filiz KELEŞ


Tarih: 12.06.2022 12:51
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.