Tarih: 27.08.2024 10:17 35

NOSTALJİK FİLM GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Küçükçekmece Belediyesi, Açık Hava Sinema Günleri etkinliği kapsamında Yeşilçam’ın hafızalara kazınan klasiklerini Küçükçekmecelilerle buluşturdu. Katılımın ücretsiz olduğu film gösterimine sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

NOSTALJİK FİLM GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

 

 

Küçükçekmece Belediyesi, Açık Hava Sinema Günleri etkinliği kapsamında Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerini sinemaseverlerle buluşturdu. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen film gösterimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Kemal Sunal'ın başrollerinde yer aldığı Tosun Paşa, Süt Kardeşler ve Yedi Bela Hüsnü gibi klasik filmler Küçükçekmece’de farklı noktalarda gösterildi.

Ayrıca, Cennet Meydanı, Atakent Menekşe Parkı ve İstasyon Mahallesi Etkinlik Alanı gibi üç farklı mekanda kurulan dev ekranlar sayesinde vatandaşlar keyifli bir film izleme deneyimi yaşadı. Etkinlik sırasında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu ve katılımcılara nostaljik anlar yaşattığı belirtildi.

Bu tür etkinliklerin kültür ve sanatın yaygınlaştırılması için önemli olduğunu belirten yetkililer, gelecek dönemde de benzer etkinlikleri düzenlemeyi planladıklarını söylediler. Katılımcıların büyük ilgisiyle gerçekleştirilen Açık Hava Sinema Günleri'nin başarılı geçtiği ifade edildi.

Haber: Nezir KARAYÜN


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.