Ödüllü Yarışmaları Başlıyor…

Ödüllü yarışmalar için başvuruları kabul etmeye başladı. İlçe sınırlarında yaşayan öğrenci ve öğretmenlerin katılım sağlayabileceği bu yarışmalar, altı farklı kategoride gerçekleşecek.

Ödüllü Yarışmaları Başlıyor…

Ödüllü Yarışmaları Başlıyor…

Küçükçekmece Belediyesi, bilim ve sanata ilgiyi artırmak amacıyla düzenlediği ödüllü yarışmalar için başvuruları kabul etmeye başladı. İlçe sınırlarında yaşayan öğrenci ve öğretmenlerin katılım sağlayabileceği bu yarışmalar, altı farklı kategoride gerçekleştirilecek.

ÖDÜLLÜ YARIŞMALARA BAŞVURULAR BAŞLADI

Küçükçekmece Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mangala Federasyonu iş birliğiyle organize edilen yarışmalara, Küçükçekmece’de ikamet eden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra öğretmenler de katılabilecek. Yarışmalarda dereceye girenlere, 2.500 TL ile 7.500 TL arasında para ödülü verilecek. Jüride ise alanında uzman akademisyenler yer alacak.

ALTI FARKLI KATEGORİDE YARIŞMALAR

Yarışmalar, şiir okuma, yap-boz hız yarışı, mangala turnuvası, sudoku yarışması ve resim yarışması gibi altı farklı kategoride düzenlenecek. Yarışmalara katılım için başvurular Küçükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden online olarak yapılabilecek. İşte yarışma detayları:

"ATA’YA ÖZLEM" KONULU ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Bu kategoriye Küçükçekmece genelindeki ilkokul 3 ve 4. sınıf, ortaokul, lise öğrencileri ve tüm öğretmenler katılabilecek. Üç ayrı kategoride (ilkokul, ortaokul, lise) düzenlenen yarışmanın başvuruları 25 Ekim’e kadar sürecek.

"YAP-BOZ" HIZ YARIŞMASI

Ortaokul 5 ve 6. sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan yap-boz hız yarışmasının başvuruları, 29 Kasım’da sona erecek.

"MANGALA" TURNUVASI

İlkokul 2, 3, 4. sınıf öğrencileri ile ortaokul ve lise öğrencilerinin başvurabileceği mangala turnuvası, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere üç kategoride gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi ise 13 Aralık.

"SUDOKU" YARIŞMASI

Ortaokul 5 ve 6. sınıfların katılımına açık sudoku yarışmasının başvuruları, 2 Nisan 2025’e kadar devam edecek.

"23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" KONULU RESİM YARIŞMASI

İlkokul 2, 3, 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği resim yarışması, iki kategoride (ilkokul ve ortaokul) düzenlenecek. Yarışmanın başvuru süresi ise 11 Nisan 2025’e kadar devam edecek.

BAŞVURULAR VE DETAYLI BİLGİLER

Yarışmalara başvurular, Küçükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 444 4 360 numaralı telefon üzerinden belediyeye ulaşabilirler.

Haber: Nezir KARAYÜN


Tarih: 20.09.2024 10:46
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.