Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarında bakım, tadilat, boya, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını belediye ekipleri titizlikle sürdürüyor.

Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

 

Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

 

OKULLARDA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

 

Küçükçekmece Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılına sayılı günler kala ilçedeki okullarda kapsamlı hazırlıklar gerçekleştiriyor. Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarında bakım, tadilat, boya, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını belediye ekipleri titizlikle sürdürüyor.

 

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN YENİ DÖNEMDE EĞİTİME TAM DESTEK

 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, eğitimde fırsat eşitliğinin önemine vurgu yaparak, “Öğrencilerimizin daha temiz, konforlu ve hijyenik bir ortamda eğitim almalarına olanak sağlamak için her sene olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç duyulan okullarda eğitime desteğimiz devam ediyor. 2024-2025 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

OKULLAR ÖĞRENCİLER İÇİN HAZIR HALE GETİRİLDİ

 

Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki 96 okulda bahçe temizliği, iç temizlik çalışmaları ve dış boyama işlemlerini tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 157 okulda kent donatıları bakımını ve çim biçme işlerini gerçekleştirdi. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ise, 160 okulda Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke ve bordür çalışmaları ile okul içindeki teknik malzeme eksiklerini giderdi. Ayrıca, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü okullara atık pil ve geri dönüşüm kutuları yerleştirdi.

Haber : Nezir KARAYÜN

 


Tarih: 09.09.2024 17:20
  • Çarşamba 28 ° / 21.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 29.4 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.