Tarih: 13.09.2024 16:57 58

Okullara Bilim Ve Teknoloji Tırı

Antalya Bilim Merkezi bünyesinde mobil hizmet veren Bilim ve Teknoloji Tırı, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılında okul okul gezerek öğrencilere bilimin kapılarını aralayacak

Okullara Bilim Ve Teknoloji Tırı

Bilim ve Teknoloji Tırı, 18 Eylül Çarşamba günü yılın ilk ziyaretini Bolat Yıldırım İlkokulu’na gerçekleştirecek. 

Kepez’in öğrencileri Bilim ve Teknoloji Tırı ile buluşuyor. Kepez Belediyesi’nin Bilim Merkezi bünyesinde hizmet veren mobil Bilim ve Teknoloji Tırı, bilim ışığını her yaştan öğrenciye ulaştıracak. Mobil tır, okullarda gerçekleştirdiği interaktif etkinliklerle öğrencilere bilimi eğlenceli ve keşfedici bir şekilde deneyimleme fırsatı sunacak. Öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik olarak okullarda gerçekleştirilecek bu etkinlikler, onları bilimsel araştırmalara ve yeni teknolojilere merak duymaya teşvik edecek. Bilim ve Teknoloji Tırı içerisinde öğrenciler, interaktif deneyler yapma, bilim ve teknolojiyle ilgili eğlenceli etkinliklere katılma şansı bulacaklar. Bilim ve Teknoloji Tırı’nda; yenilenebilir enerji kaynakları, manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları, yapay zeka, izohips, astronot, beyin dalgaları, İha yer istasyonu, Hologram teknolojileri yer alıyor. 

 

EYLÜL AYI OKUL ZİYARET TABLOSU

18 Eylül Çarşamba Bolat Yıldırım İlkokulu

19 Eylül Perşembe Bolat Yıldırım İlkokulu

20 Eylül Cuma Ali Rıza Altıntaş

24 Eylül Salı Çağlayan Anadolu Lisesi

25 Eylül Çarşamba Çağlayan Anadolu Lisesi

26 Eylül Perşembe Hızır Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 

27 Eylül Cuma Hızır Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.