Otizmli Ğğrencilere Işık Oldu

Mustafa Necati Işık’tan Otizmli Çocuklarımıza Destek

Otizmli Ğğrencilere Işık Oldu

Eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte acil talep üzerine Sevim Çuhadaroğlu İlkokulu’nda otizmli öğrencilere yönelik özel eğitim sınıfı açıldı. Boyası bile yapılmamış sınıfta birçok eksik bulunması öğrenciler ve velileri için drama dönüştü. Özel sıralar yerine klasik sıralarla aceleyle açılan sınıfta eğitim almaya başlayan öğrencilere AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı destek oldu. Sorunlarını değişik platformlarda dile getiren ailelerin imdadına yetişen AK Parti Beylikdüzü Sosyal Politikalar Başkanlığı, öğrencilerin yardımına koştu.

Özel ve ayrıcalıklı eğitim hizmeti alması zorunlu olan çocukların eğitim gördüğü sınıfın boyasını yaptıran İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık ve teşkilat üyeleri, gerçekleştirilen yardım kampanyası çerçevesinde özel düzeneğe sahip fasulye sıralar, dolap ve çeşitli eğitim materyallerini temin ederek çocuklara armağan etti. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, “Otizmin kapısını açmak için ilk önemli adım, erken tanı; bilinen tek tedavisi ise yoğun ve sürekli özel eğitim. Bu bilinçle Sevim Çuhadaroğlu İlkokulu’nda otizmli öğrenciler için açılan özel eğitim sınıfının ihtiyaçlarını gidererek otizmin farkında, çocuklarımızın yanında olduk. Bu proje ile otizmli çocukların eğitimi konusunda okulumuzdan yayılan bir ışık olacak.” dedi.

Velilerle ve öğretmenlerle görüşen Başkan Işık, ileride ihtiyaç duyulacak gereksinimlerle ilgili her zaman destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi. Öğrencilerin aileleri ise gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek çocuklarının iyi bir eğitim alabilmeleri için ciddi destek sağlanmasının şart olduğunu vurguladı.


Tarih: 03.12.2018 11:54
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.