ÖZER, DEPREME KARŞI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN KIRMIZI ALARM VERDİ…

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Deprem toplanma alanlarımız bile beton lobilerine peşkeş çekilmiş. İnsan odaklı bir yapılaşmaya gidilmemiş. Çocuklarımızın geleceği dahi düşünülmemiş.

ÖZER, DEPREME KARŞI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN KIRMIZI ALARM VERDİ…

 

ÖZER, DEPREME KARŞI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN KIRMIZI ALARM VERDİ…


 

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Deprem toplanma alanlarımız bile beton lobilerine peşkeş çekilmiş. İnsan odaklı bir yapılaşmaya gidilmemiş. Çocuklarımızın geleceği dahi düşünülmemiş. Biz, bu zararın neresinden dönülürse kârdır misali bu sorunları ele alıp gereğini yapmalıyız.” demişti.  

Bu kapsamda Esenyurt Belediyesi tarafından, afet bilinci oluşturmak için ilçedeki işletmelerin personeline deprem bilinci eğitimi verilmeye başlandı.

Başkan Özer öncülüğünde başlatılan ve Afet İşleri Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde deprem öncesi ve sonrası anlarda nelerin yapılması gerektiği anlatıldı.

Eğitim sonunda sertifikalarını alan personel, Başkan Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkür etti.

 

“Hem kendileri bilinçlendi hem de ailelerini bilinçlendirecekler”


 

Deprem bilinci eğitimi verilen işletmenin müdürü Şükrü Alikaya “Öncelikle Esenyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkür ederim. 15 kişilik bir ekiple geldiler, hem teorik olarak hem de uygulamalı olarak eğitim verdiler. Personellerimizin deprem konusunda bilinçlenmesi bizim için çok önemli. Hem kendileri bilinçlendi hem de ailelerini bilinçlendirecekler. Bu eğitimde deprem öncesi ve sonrası neler yapacağımızı, hangi önlemleri alacağımızı da öğrendik.” dedi.

Haber: Ahmet KARAYÜN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 28.06.2024 09:49
  • Pazar 36.5 ° / 25.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.7 ° / 25.4 ° Güneşli
  • Salı 36 ° / 25.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.