Pj Masks Kahramanları

Anadolu yakasının genç, dinamik ve eğlence dolu alışveriş merkezi Maltepe Piazza AVM, okulların açılmasına sayılı günler kala çocukları en sevdikleri çizgi film karakterlerinden Pijamaskeliler ile buluşturuyor.

Pj Masks Kahramanları

Birbirinden renkli ve eğlenceli dakikaların yaşanacağı etkinlik, 
8-16 Eylül tarihlerinde 14.00 ila 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

 

Kolay ulaşılabilir lokasyonu, neoklasik mimari yapısı, açık alanda konumlanan keyifli restoranları, sahip olduğu marka karması, genç ve dinamik eğlence alanlarıyla yoğun ilgi gören Maltepe Piazza AVM, en sevilen çizgi dizi kahramanları Pijamaskeliler’i (PJ Masks) minik misafirleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Yaz aylarını açık havada, çocukların ilgiyle takip ettiği etkinlikler sunarak renklendiren Maltepe Piazza AVM, şimdi de okula dönüş heyecanını, miniklerin sevgilisi çizgi dizi kahramanları Pijamaskeliler’i konuk ederek paylaşıyor.

 

 

Maltepe Piazza AVM’de, 8-16 Eylül tarihlerinde her gün 14.00 ve 20.00 saatleri arasında maske boyama, greenbox, tatoo, tırmanma duvarı, çizgi film alanı, trambolin ve meet&great gibi çocukları eğlendirirken aynı zamanda zihinsel gelişimlerine de yardımcı olacak etkinlikler düzenlenecek.


Anahtar Kelimeler: Pj Masks Kahramanları
Tarih: 06.09.2018 11:39
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.