PTT'den Yeni Binasında Sınırsız Hizmet...

BÜYÜKÇEKMECE PTT YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

PTT

BÜYÜKÇEKMECE  PTT  YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI 


PTT'nin tarihi, kimliği ve tecrübesi, insanımıza hizmet etmeyi kârlılığın önüne koymayı gerektiriyor" derken aslında kurumun iş kültürü hakkında önemli bir bilgiyi bizimle paylaşıyor. PTT, iş kültürünü değiştirirken, yapılan çalışmaların odağına müşteri memnuniyetini yerleştiriyor. PTT'nin eşine az rastlanan köklü geçmişi ve tecrübesiyle sektörel sorunları hızlıca tespit edebilme yeteneği en büyük gücü. Ar-Ge temelli çalışmaları ve inovatif yaklaşımları kurum içinde içselleştirmeyi başaran PTT, bu sayede problemlere özgün çözümler üretebiliyor. PTT, tüm bunların sayesinde kargo, lojistik ve e-ticaret gibi alanlarda hızla büyüme göstermiştir…


Türkiye'nin en yaygın hizmet ağına sahip olan Ptt ; "gidilmeyen yere gitmek ve olunmayan yerde olmak" ilkesiyle bugün de aynı amaçla çalışıyor. PTT'nin kuruluş amacı, insan hayatını kolaylaştırmak sloganıyla yola çıkarsak Ptt merkez binanın tadilata girmesiyle geçici olarak Kumburgaz’a taşınan Büyükçekmece Ptt merkez binası bir merkez yedi şube ve bir acente  ile hizmet veriyor.
Büyükçekmece  Ptt müdürü Bahattin Küçükpalamutçu ile yaptığımız görüşmemizde; ‘’Ptt binasının yenilenmesi nedeni ile geçici olarak Kumburgaz’a taşındıklarını,temmuz 2022 temmuz ayı itibari ile yeni bina ve yeni konsept ile hizmet vermeye başladıklarını belirti’’ 
Bahattin Küçükpalamutçu sözlerine şöyle devam etti
‘’Büyükçemece’de bir merkez yedi şube ve bir acente olarak hizmet veriyoruz ,Yeni merkezin yeni konsepti ve konforlu olması dikkat çekerken,yeni binanın ulaşım olarak çok kolay lokasyonda olması ,tüm emekli maaşları,fatura tahsilatı,E-devlet,ve kep işlemleri yapılması,kargo ve posta kabulu olmasıda Büyükçekmece halkına büyük kolaylık sağlarken vatandaşın ve esnafın yüzünün güldürdü’’ dedi.

Haber: Nilgün EGE

 


Anahtar Kelimeler: ' Binasında Sınırsız Hizmet...
Tarih: 21.01.2023 22:51 Güncelleme: 26.01.2023 01:20
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.