SANDIKLI BELEDİYESİ E-RUHSAT UYGULAMASI BAŞLADI

SANDIKLI BELEDİYESİ E-RUHSAT UYGULAMASI BAŞLADI

SANDIKLI BELEDİYESİ E-RUHSAT UYGULAMASI BAŞLADI

Sandıklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze bağlı iş ve işlemleri yapmak amacıyla geliştirilen “E-Ruhsat Sistemi” ile İmar Çap Başvurusu, Yeni İnşaat Ruhsat Başvurusu, Yenileme, Yeniden Ruhsat Başvurusu ile İsim değişikliği ve Tadilat ruhsat başvurusu gibi işlemleri vatandaşlarımız Sandıklı Belediyesine gelmeden https://eruhsat.sandikli.bel.tr/login adresinden rahatlıkla yapabilecek.

İnternet sitesi üzerinden alınacak kullanıcı adı ve şifre ile birlikte kullanıcılar başvuru yapacakları belge türünü seçip, istenilen bilgileri girdikten sonra bu belge türüne ait zorunlu evrakları ekleyerek başvurularını tamamlayacaklar.

Kullanıcılar yapmış olduğu başvurular ile ilgili süreçleri şeffaf bir şekilde kendilerine ait bilgi ekranında görmüş olacak. Ayrıca bu bilgiler vatandaşlara SMS yolu ile gönderilecektir. Bunun yanında vatandaşlar hem yeni başvuruları hem de geçmişe yönelik başvurularını bu sistem sayesinde ekranlarında görme fırsatı bulacaktır.

Böylece vatandaşlarımız, e-ruhsat sisteminin devreye girmesiyle birlikte hem zamandan tasarruf edecek hem de istedikleri bilgilere daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabileceklerdir.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.02.2024 13:51
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.