Sarıgöl ÇKSM Miniklerine Afete Hazırlık Eğitimi

Sarıgöl ÇKSM Miniklerine Afete Hazırlık Eğitimi

Sarıgöl ÇKSM Miniklerine Afete Hazırlık Eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin konuğu oldu. Miniklere afet ve farkındalıkları eğitimi verilirken, doğa ve hayvan sevgisi temalı animasyon film gösterisi gerçekleştirdi.

“100. Yılda 10 Bin Minik Tarzan” hedefiyle yola çıkan, afet bilinci ve afetlerde eğitimli can dostlarımızın faydalarını anlatmak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Ben Minik Tarzan’ım Afetlere Hazırım Projesi’ kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin konuğu oldu. Etkinlikte, afet uzmanı ve köpek eğitmeni Serhan Karabey Doğru, miniklere afet ve farkındalıkları eğitimi verirken doğa ve hayvan sevgisi temalı animasyon film gösterisi gerçekleştirdi. Ardından oyunlarla doğanın ve hayvanların insan yaşamı için ne kadar önemli olduğu anlatıldı. Daha sonra köpek gösterileri ile minikler, hayvan sevgisini eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı. Etkinlik sonunda öğrencilere ‘Minik Tarzan’ belgesi takdim edildi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 13.11.2023 12:50
  • Pazartesi 39.1 ° / 28.3 ° Güneşli
  • Salı 38.8 ° / 27.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.4 ° / 27.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.