Tarih: 21.09.2024 22:45

Savate'de Hayaller Gerçek Oldu...

Facebook Twitter Linked-in

Savate'de Hayaller Gerçek Oldu...

Ünlü usta Satılmış Kibaroğlu’nun yıllardır federasyon olma hayali gerçek oldu. Savate spor camiası, lisans sistemi ve kurullarıyla hızla yapılanmaya devam ediyor.

Savate sporunun Türkiye'de yaygınlaşması için uzun yıllardır mücadele eden Satılmış Kibaroğlu, tek hayalini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor. Federasyon olma yolunda gösterdiği çabaların sonuç verdiğini belirten Kibaroğlu, savate sporu üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

SAVATE SPORUNDA FEDERASYON DÖNEMİ

Kibaroğlu, yaptığı açıklamada federasyon olmanın getirdiği sorumlulukları vurguladı. "Savate Spor Branşında Federasyon Olduktan Sonra Çalışmalar Son Hızla Devam Ediyor. Hayaldi, Gerçek Oldu. Savate Spor Lisansımız Dün İtibarı ile Sisteme Düştü, Kurullarımız Onaylandı, Karar Defterlerimiz Çıktı" ifadelerini kullanarak, federasyon sürecinin başarıyla tamamlandığını duyurdu.

YAPILANMA HIZLA SÜRÜYOR

Savate spor camiasının yapılanma yolunda önemli adımlar attığını belirten Kibaroğlu, "Artık Yapılanma Yolunda Şekillendi. Şimdi Sıra Sağlıklı Bir Şekilde Büyümeye Devam Ediyoruz" dedi. Bu süreçte genç sporculara ve savate sporuna ilgi duyan herkese kapılarını açtıklarını ifade etti.

SAVATE SPORU İLE TANIŞMA FIRSATI

Savate sporuna ilgi duyanlara çağrıda bulunan Kibaroğlu, "Sizde Savate Sporu ile Tanışmak, Çalışmak ve Ayrıcalığını Yaşamak İstiyorsanız Bizimle İletişime Geçin" diyerek savate sporuna katılım çağrısında bulundu.

Haber: Nezir KARAYÜN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —