SERDAR MAHALLE MUHTARI YILMAZ’DAN BAŞKAN HÜRRİYET’E ASFALT TEŞEKKÜRÜ

SERDAR MAHALLE MUHTARI YILMAZ’DAN BAŞKAN HÜRRİYET’E ASFALT TEŞEKKÜRÜ

SERDAR MAHALLE MUHTARI YILMAZ’DAN BAŞKAN HÜRRİYET’E ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz, İzmit Belediyesinin mahalle yaptığı asfalt yenileme çalışmalarından ötürü Başkan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol bakım ve yenileme çalışmalarıyla vatandaşlara konforlu yollar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Serdar Mahallesi Yazıcıoğlu Sokağın 23 yıllık asfalt hasretine son veren İzmit Belediyesi, Karaca Sokak’ta da asfalt yenileme çalışması yaptı. Ekipler; 210 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğindeki sokakta 240 tonluk asfalt serimi ile mahalleye konforlu bir yol daha kazandırmış oldu.

“Mahallemize Konfor Katmaya Devam Ediyoruz”

Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz da çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Planlama doğrultusunda mahallemize konfor katmaya devam ediyoruz. Karaca Sokağın asfaltı hayırlı olsun. Taleplerimizi hayata geçiren İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 20.12.2023 13:55
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.