Şeyhyayla Mahallesi’nin Göletleri Bakımdan Geçti

Şeyhyayla Mahallesi’nin Göletleri Bakımdan Geçti

Şeyhyayla Mahallesi’nin Göletleri Bakımdan Geçti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı Şeyhyayla Mahallesi’nde bulunan 3 adet hayvan içme suyu göletinde temizlik çalışmalarını tamamladı.    
Kırsal alanda kalkınmanın sağlanması amacıyla vatandaşların ve muhtarların taleplerini değerlendiren ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes’e bağlı Şeyhyayla Mahallesi’nde bulunan 3 adet HİS göletinde temizlik çalışmalarını tamamladı. Mahallede bulunan besi hayvanlarının yanı sıra yaban hayvanlarının da göletten faydalanacağı belirtildi. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda kırsal alandaki hizmet ve çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Çalışmalar İçin Teşekkürlerini İletti
Mahalle Muhtarı Mustafa Ali Demir, kırsal mahallelerde üretime destek adına yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile üreticilere verilen desteğin süreceğini ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 09.11.2023 12:50
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.