SİLİVRİ BELEDİYESİ'NDEN YENİ MAHALLE'DE HIZ KESİCİ SET BOYA ÇALIŞMALARI

Silivri Belediyesi, ilçelerdeki trafik güvenliğini artırmak amacıyla set boya çalışmaları sürdürüyor.

SİLİVRİ BELEDİYESİ

 

Silivri Belediyesi'nden Yeni Mahalle'de Hız Kesici Set Boya Çalışmaları

Silivri Belediyesi ilçelerdeki trafik güvenliğini artırmak amacıyla Yeni Mahalle’deki Çiftçi Sokak’ta hız kesici set boya çalışmaları gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen set boyama çalışmaları mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı.

Silivri Belediyesi, ilçelerdeki trafik güvenliğini artırmak amacıyla set boya çalışmaları sürdürüyor. Yeni Mahalle Çiftçi Sokak’ta gerçekleştirilen hız kesici set boya çalışması vatandaşların daha güvenli ortamda yaşaması için ara vermeden devam ediyor.

Silivri Belediyesi ekipleri tarafından trafik akışını daha güvenli hale getirmek ve özellikle çocukların oyun oynadığı, yayaların yoğun olarak kullandığı bölgelerde hız yapan araçları yavaşlatmak amacıyla hız kesici setleri belirgin hale getirecek çalışmalar yürütüldü. Silivri Belediyesi tarafından yapılan açıklamada sürücülerin hızlarını azaltmayı hedefleyen çalışmanın ilçenin farklı bölgelerinde de devam edeceği açıklandı.  

Haber: Nezir KARAYÜN


Tarih: 10.07.2024 11:15
  • Çarşamba 32.9 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 31.4 ° / 22.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.