Silivri’de Tarıma Destek Büyüyor

Balcıoğlu, Gazitepe’de düzenlenecek olan ilk Ayçiçek Hasat Şenliği öncesinde hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Balcıoğlu, şenlik öncesi yapılan çalışmaları titizlikle denetleyerek görevlilerle istişarelerde bulundu.

Silivri’de Tarıma Destek Büyüyor

 

Başkan Balcıoğlu, Gazitepe'de ilk ayçiçek hasat şenliği hazırlıklarını inceledi
Silivri’de tarıma destek büyüyor

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gazitepe’de düzenlenecek olan ilk Ayçiçek Hasat Şenliği öncesinde hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Balcıoğlu, şenlik öncesi yapılan çalışmaları titizlikle denetleyerek görevlilerle istişarelerde bulundu.

TARIM İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM

Başkan Balcıoğlu, Gazitepe ve Silivri için büyük önem taşıyan Ayçiçek Hasat Şenliği’nin tarım sektörüne katkı sağlayacağını vurguladı. Balcıoğlu, “Doğup büyüdüğüm köyüm Gazitepe’de böyle bir etkinliğe öncülük etmekten mutluluk duyuyorum. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz şenlik ile tarım alanında önemli bir adım atıyoruz” dedi.

ÇİFTÇİLERE TANITIM OLANAĞI

Balcıoğlu, Ayçiçek Hasat Şenliği’nin çiftçilerin ürünlerini sergilemesi ve tanıtması açısından da önemli bir platform sunduğunu belirtti. Şenliğin, Silivri topraklarının verimliliğini öne çıkararak, ilçenin tarım potansiyelini artırmayı hedeflediğini ifade etti.

Haber: Nezir KARAYÜN


Anahtar Kelimeler: silivri’de tarıma destek büyüyor
Tarih: 04.09.2024 09:40
  • Çarşamba 28 ° / 21.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 29.4 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.